Llesca amb ou caramel·litzada amb sopa de llet merengada i nous

Llesca amb ou caramel·litzada amb sopa de llet merengada i nous

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

El millor de les tradicions, és compartir-les
  • 2 ud de llesques amb ou (art. 8807)

  • 250 ml de crema de llet

  • 130 gr de gelat de llet merengada (art. 8045)

  • 100 gr de gelat de nous (art. 11073)

  • 50 gr d'anacards

  • 4 uds de gerd de mix de fruits vermells (art. 11689)

  • 3 uds de nabius (art. 10852)

  • 50 gr de sucre moreno

  1. En una taula, tala els laterals de les llesques amb ou per a donar-los forma rectangular i reserva les retallades.

  2. En un got mesclador, col·loca les retallades de llesca amb ou juntament amb el gelat de llet merengada i la nata. Tritura fins a obtenir una crema gelada homogènia i reserva-la en el congelador mentre completes l'elaboració.

  3. Col·loca les llesques amb ou en un paper apte per a fregidora d'aire i empolvora sucre moreno per tota la superfície. Cuina a 180 graus durant 4-5 minuts. Una vegada passat el temps, retira-les del forn per a començar a emplatar.

  4. En la base d'un plat profund, aboca la sopa gelada. Col·loca les llesques amb ou tallades per la meitat i una damunt de l'altra sobre la sopa. A un costat del plat, serveix una bola de gelat de nous i a l'altre costat els nabius i gerds. Decora amb algunes fulles verdes i llest per a gaudir!