Llom de lluç del Cap marinat en oli d'herbes i llimona al vapor sobre porro

Llom de lluç del Cap marinat en oli d'herbes i llimona al vapor sobre porro

Dificultat
Temps de preparació: 50 min
Gaudeix del lluç en tota la seva esplendor amb aquesta fantàstica recepta!
  • 60 ml suc de llimona
  • 25 g barreja d'herbes mediterrània (art. 11016)
  • 4 filets de lluç extra al natural (art. 8528)
  • 480 g de porro (art. 8606)
  • 320 g patates a grills (art. 0655)
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de xarop d'atzavara
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • 1 fulla de xile
  1. Mescla bé el suc de llimona amb les herbes mediterrànies. Posa la meitat de la mescla en una bossa de congelació juntament amb els filets de lluç. Barreja-ho bé i fica-ho en el frigorífic a macerar durant 20-30 minuts.
  2. Col·loca els porros i les patates en un bol i assaona amb sal, pebre, nou moscada i fulla de xile. Afegeix el lluç i cuina tot al vapor.
  3. Trosseja la llimona en rodanxes. Afegeix les rodanxes de llimona amb el xarop d'atzavara i reserva.
  4. Emplata els filets de lluç amb els porros i les patates i decora amb l'oli restant i les rodanxes de llimona.
  • Consell: Com a alternativa, les patates a grills també es poden preparar al forn a 200 °C durant uns 25 minuts. Volteja les patates una vegada a la meitat del temps.