Llom de salmó amb crumble de pa i pinyons i bastons de patata al forn

Llom de salmó amb crumble de pa i pinyons i bastons de patata al forn

Dificultat
Deliciosa recepta amb lloms de salmó amb crumble de pa i pinyons i bastons de patata al forn

Per al salmó

  • 4 Lloms de salmó (art. 15493)
  • 110 gr de molla de pa
  • 40 gr de mantega fosa
  • 30 gr de pinyons
  • Ratlladura de ½ llimona
  • Julivert, alfàbrega, sal i pebre negre

Per a les patates

  • 1 kg de patates
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Per a la salsa de mel

  • 4 culleradetes de maionesa
  • 1 culleradetes de mostassa de Dijon
  • 1 culleradeta de mel

Preescalfar el forn a 200º. Pelar les patates i tallar-les en forma de bastons. Col·locar a la safata del forn, salpebrar i afegir oli. Enfornar durant 30-35 minuts fins que quedin daurades i cruixents.

Introduir a la picadora la molla de pa amb la mantega fosa, julivert, alfàbrega, pinyons, sal i pebre i triturar tot.

Preparar una altra safata amb paper apte per forn i introduir-hi els lloms de salmó encara congelats, salpebrar una mica i afegir el mix de pa que hem triturat prèviament, reduir la temperatura del forn a 180º i enfornar durant 20-25 minuts.

Treure i afegir la ratlladura de llimona.

Per la salsa, barrejar la maionesa, la mel i la mostassa. Servir els lloms de salmó amb les patates i la salsa apart.