Lluç farcit de marisc

Lluç farcit de marisc

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

Natural - Filets de lluç argentí Clàssics

Nou

800 g (Preu per Kg 21.19 €)

800 g (Preu per Kg 21.19 €)

16,95 €

Cod. 18038

Una fantàstica proposta fàcil d'elaborar i amb sabor mariner.
  •  4 Filets de Lluç  (Art. 18038) 
  • 250 g de musclos al natural 
  • 150 g de llagostins crus 
  • 2 ous 
  • 1 llauna de pebrot morró 
  • 2 cebes 
  • 1 porro 
  • 1 culleradeta de farina 
  • 50 ml de vi de Porto 
  • 100 ml de llet 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Sal 
  • Pebre
  1. Comencem aquesta recepta descongelant els filets de lluç, els salpebrem i reservem.
  2. Per elaborar el farcit, batem un ou, i en un bol posem ¼ de l'ou batut, afegim els musclos, els llagostins i el pebrot morró a tires. Coem un altre ou i ho tallem en quadrats, ho afegim també i ho barregem tot molt bé.
  3. D'altra banda, pre escalfem el forn a 200ºC. Després, col·loquem a la safata del forn untada amb oli un filet de lluç, el farcit i damunt l'altre filet i ho cuinem durant 20 minuts aproximadament.
  4. Per a la salsa, piquem el porro i la ceba no gaire fina. Posem una paella amb poc oli i ofeguem la ceba i el porro. Quan comenci a agafar color, introduïm la farina i després el vi de Porto. Quan redueixi el vi introduïm la llet i seguim reduint. Una vegada hagi espessit la salsa, es tritura i es prova com està de sal.

I finalment, afegim la salsa al lluç.

Bon profit!