Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Una fantàstica proposta fàcil d'elaborar i amb sabor mariner.
4 Filets de Lluç (Art. 18038)
250 g de musclos al natural
150 g de llagostins crus
2 ous
1 llauna de pebrot morró
2 cebes
1 porro
1 culleradeta de farina
50 ml de vi de Porto
100 ml de llet
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Comencem aquesta recepta descongelant els filets de lluç, els salpebrem i reservem.
Per elaborar el farcit, batem un ou, i en un bol posem ¼ de l'ou batut, afegim els musclos, els llagostins i el pebrot morró a tires. Coem un altre ou i ho tallem en quadrats, ho afegim també i ho barregem tot molt bé.
D'altra banda, pre escalfem el forn a 200ºC. Després, col·loquem a la safata del forn untada amb oli un filet de lluç, el farcit i damunt l'altre filet i ho cuinem durant 20 minuts aproximadament.
Per a la salsa, piquem el porro i la ceba no gaire fina. Posem una paella amb poc oli i ofeguem la ceba i el porro. Quan comenci a agafar color, introduïm la farina i després el vi de Porto. Quan redueixi el vi introduïm la llet i seguim reduint. Una vegada hagi espessit la salsa, es tritura i es prova com està de sal.
I finalment, afegim la salsa al lluç.
Bon profit!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.