No tens productes al teu carretó
300 g (Preu per Kg 16.50 €)
Els macarrons "Garganelli" són molt apreciats a Itàlia, ja que són perfectes per a combinar-los amb peix. En aquesta recepta te'ls suggerim amb salmó. Ideals si no tens temps de cuinar i vols donar-te un capritx qualsevol dia de la setmana.
Descripcio Te;cnica:
Primer plat a base de pasta fresca a l'ou amb salsa de salmo. Producte ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Italia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Italia
Salsa de salmo 53% (llet sencera, salmo fumat 22% (12% en el producte final) (salmo, sal), nata, aigua, farina de blat, mantega, toma;quet deshidratat, ceba, julivert, sal, pebre negre), pasta fresca a l'ou precuita (se;mola de blat, farina de blat, aigua, ou 14% (6,5% en el producte final), sal).
[Tracce:]Soja y mostaza.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 713 kJ |
Valor Energètic Kcal | 169 kcal |
Greixos | 4.3 g |
dels quals saturats | 2.1 g |
Hidrats de carboni | 24.4 g |
dels quals sucres | 1.9 g |
Fibra alimentària | 2.7 g |
Proteïnes | 6.8 g |
Sal | 0.5 g |
Al microones: Escalfeu els macarrons a 750 W durant 5 min aprox. A continuacio retireu el film i remeneu-los abans de servir-los.
El producte no conté: