Maionesa de gambes amb allada

Maionesa de gambes amb allada

Dificultat
Temps de preparació: 180 min

Productes relacionats

Per a sucar sense parar!
  • 300 g de Gyozes de gambot (art. 17216)
  • 200 ml d'oli de gira-sol
  • 100 ml de llet sencera
  • 7 g d'all picat (art. 8771)
  • 3 g de pebre vermell dolç de la vera
  • 40 g de Gamba llagostiner (art. 8555)
  • 3 g d'alfàbrega (art. 11011)
  1. En una paella amb l'oli de gira-sol daura l'all sense que es dauri massa. Retira del foc i afegeix els gambots pelats. Una vegada hagi baixat la temperatura de la paella, afegeix el pebre vermell. Reserva a la nevera durant 3 hores.
  2. En una paella amb una gota d'oli fregeix les Gyozes de gambot durant 7 minuts a foc mitjà afegint unes gotes d'aigua. Durant els 2 últims minuts tapa la paella.
  3. Una vegada passades les 3 hores cola l'oli de gira-sol de la paella afegint-lo al got de la batedora. Afegeix llet i munta la maionesa.
  4. Agrega els gambots i l'all prèviament sofregits i acaba de muntar amb la batedora.
  5. Emplata i gaudeix.