Mantega d'ovella aromatitzada amb els nostres condiments

Mantega d'ovella aromatitzada amb els nostres condiments

Dificultat
Temps de preparació: 10 min

Productes relacionats

Unta y disfruta de esta mantequilla casera

 

  • 250 g de mantega d'ovella
  • 5 g d'all picat (art. 8771)
  • 8 g de cebollí (art. 11013)
  • 8 g de julivert (art. 11012)
  • 8 g d'alfàbrega (art. 11011)
  1. En una paella petita, posa dues cullerades de mantega d'ovella. Deixa fondre i afegeix l'all. Deixa-ho escalfar a foc lent durant 3-5 minuts fins que l'all estigui daurat.
  2. Retira del foc i aboca-la en un bol. Afegeix la resta de mantega i mou fins a fondre-la per complet. Agrega la resta de condiments i mescla fins a integrar-los.
  3. Reserva en el frigorífic durant 30-40 minuts removent de tant en tant.
  4. Una vegada es comenci a quallar, remou per a acabar de barrejar bé els ingredients.
  5. Ja està llesta per a untar!