No tens productes al teu carretó
Medalló de salmó amb espinacs
Nou
500 g (Preu per Kg 29.90 €)
Deliciosa i nutritiva combinació de salmó, patates, espinacs i formatge Emmental. Cruixent per fora, delicada per dins. Gaudeix de una recepta especial de la manera més senzilla.
Preparació a base de salmó ASC, patates i espinacs, condimentat. Ultracongelat.
Conservar en congelador *** a -18°C
salmó 45%, puré de patata 16% (patata, llet, mantega, sal, pebre negre, nou moscada), espinacs 9%, formatge Emmental, olis vegetals (colza, gira-sol), farina de blat, clara d'ou, nata àcida, extractes d'espècies (extracte de ceba, pebre de caiena), midó modificat de blat, sal, pa ratllat (farina de blat, sal, llevat), dextrosa, midó de patata, xarop de glucosa en pols, derivats de lactosèrum en pols, xarop de glucosa, caseïnat de sodi, sucre, extractes de plantes aromàtiques (extracte de te verd, extracte de romaní), espessidor (goma guar), api bord, xirivies, rel de julivert, ceba, extractes d'espècies (extracte de macís, extracte d'all).
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 220°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 17 min (forn convencional aprox. 17 min)
Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 180ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 12 min.
Instruccions de preparació a la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparació a la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!
SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
Criat a: A) Irlanda, B) Noruega, C) Regne Unit