No tens productes al teu carretó
Atenció! Els preus han canviat. El teu carret s'actualizarà.
Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
La tardor és època de recuperar plats calents i preparacions amb el millor d'aquesta temporada de fulles caigudes i olor a foc.
Què et sembla sorprendre als teus convidats amb un sopar especial?, o gaudir tu mateix d'un menjar exquisit sense dedicar-li més temps que el de posar una paella a escalfar…?
Per a això et proposem un parell de receptes molt originals i pròpies de la tardor, mireu!
Amanida tèbia de moniato, bolets i gorgonzola:
Posa a rostir un moniato sencer amb la seva pell i renta unes fulles de canonges.
Posa en una paella una mica d'oli d'oliva i el nostre Saltat de bolets.
Quan tinguis els ingredients a punt, col·loca els canonges en un bol i pica a trossos grans el moniato pelat, afegeix el Saltat de bolets i uns trossos de gorgonzola, i, a gaudir!
Aprofita qualsevol ocasió per portar a taula els sabors més autèntics de la cuina marroquina i delecta't amb els seus sabors orientals…
Tagín de lluç amb couscous
Cobreix el recipient on ho vagis a cuinar (un atuell o cassola de fang) amb oli d'oliva verge. Tallem en rodanxes 4 o 5 patates pelades i les afegim. Rentem i tallem en rodanxes 1 ceba petita pelada i 2 tomàquets grans. Fem una nova capa amb les rodanxes de ceba i la cobrim amb les rodanxes de tomàquet.
A continuació, trossegem dos Filets de lluç i els salpebrem. Col·loquem els trossos de peix sobre la capa anterior i empolsem per damunt 2 dents d'all mòlts, 3 cullerades de comí, 1 culleradeta de pebre vermell i un grapat de julivert fresc. Ho cuinem a foc fort durant 21 minuts i servim com a guarnició una ració del nostre Couscous de verdures i 1 llimona.
Aprofitant que la tardor també és temps de carns, prepara un plat per llepar-se els dits per gaudir d’un bon diumenge a casa.
Rostit de xai, verdures i castanyes
Comencem picant la ceba molt final. Daurem en una cassola a foc mitjà amb un bon raig d'oli i afegim els trossos de cuixa de xai per guisar. Afegim unes gotes d'un bon vi negre, i deixem que evapori l'alcohol un parell de minuts. Afegim uns 200ml de brou, un polsim de canyella, clau, nou moscada i llorer. Salpebrem i coem a foc molt lent durant 1 hora, o fins que el xai estigui tendre.
Passat una bona estona, incorporem les castanyes pelades i guisem molt suaument durant uns 15 minuts, movent la cassola de tant en tant perquè la salsa espesseixi.
Per servir, acompanyem amb una ració de Verduretes rostides per a microones i llest!
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.