Milfulls de filet amb foie

Milfulls de filet amb foie

ES8396
8396
Disponible
19,95 €

Unitats: 2

500 g (Preu per Kg 39.90 €)

Una deliciosa especialitat per la teva taula és aquesta suculenta recepta a base de tendres filets de rellom de porc cuinats amb foie d'ànec i poma rostida, tot acompanyat de salsa al Porto.

Descripcio Te;cnica:

Filet de porc farcit amb foie gras d'a;nec i poma rostida en salsa al vi de oporto. Ultracongelat.

n

Conservacio:

Conservar al congelador de *** a -18dC.

n

Distribuidor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de la Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Filet de porc 52%, salsa Porto 28% (vi de Porto 11%, aigua, demiglace natural de vedella (pebrots, vedella, ceba, pastanaga, all, oli gira-sol, oli oliva, toma;quet, aigua vi negre, brandi, farigola, pebre negre), sucre, fe;cula de patata, sal), poma rostida 12% (poma, suc de llimona), foie gras d'a;nec 8%.

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Descongelar
Microones

Descongelacio: En el frigorific (aprox. 5dC): Deixar descongelar el producte dins del seu embolcall 8-10 hores en el frigorific.

Al microones: Fer dues petites perforacions en el film protector i introduir en el microones a 600 W de pote;ncia durant aprox. 8 minuts. Deixar reposar 2 minuts abans d'obrir el film, barrejar la salsa abans de consumir i servir.

El producte no conté:

  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc