No tens productes al teu carretó
Unitats: 2
500 g (Preu per Kg 39.90 €)
Una deliciosa especialitat per la teva taula és aquesta suculenta recepta a base de tendres filets de rellom de porc cuinats amb foie d'ànec i poma rostida, tot acompanyat de salsa al Porto.
Descripcio Te;cnica:
Filet de porc farcit amb foie gras d'a;nec i poma rostida en salsa al vi de oporto. Ultracongelat.
n
Conservacio:
Conservar al congelador de *** a -18dC.
n
Distribuidor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de la Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain
Filet de porc 52%, salsa Porto 28% (vi de Porto 11%, aigua, demiglace natural de vedella (pebrots, vedella, ceba, pastanaga, all, oli gira-sol, oli oliva, toma;quet, aigua vi negre, brandi, farigola, pebre negre), sucre, fe;cula de patata, sal), poma rostida 12% (poma, suc de llimona), foie gras d'a;nec 8%.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Descongelacio: En el frigorific (aprox. 5dC): Deixar descongelar el producte dins del seu embolcall 8-10 hores en el frigorific.
Al microones: Fer dues petites perforacions en el film protector i introduir en el microones a 600 W de pote;ncia durant aprox. 8 minuts. Deixar reposar 2 minuts abans d'obrir el film, barrejar la salsa abans de consumir i servir.
El producte no conté: