No tens productes al teu carretó
Milfulls de filet amb foie
Unitats: 2
500 g (Preu per Kg 39.90 €)
Una deliciosa especialitat per la teva taula és aquesta suculenta recepta a base de tendres filets de rellom de porc cuinats amb foie d'ànec i poma rostida, tot acompanyat de salsa al Porto.
Descripció Tècnica:
Filet de porc farcit amb foie gras d'ànec i poma rostida en salsa al vi de oporto. Ultracongelat.
Distribuidor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Còrdova | Espanya
Filet de porc 52%, salsa Porto 28% (vi de Porto 11%, aigua, demiglace natural de vedella (pebrots, vedella, ceba, pastanaga, all, oli gira-sol, oli d'oliva, tomàquet, aigua vi negre, brandi, farigola, pebre negre), sucre, fècula de patata, sal), poma rostida 12% (poma, suc de llimona), foie gras d'ànec 8%.
Pot contenir: gluten, fruites de closca, peix, cacauets, llet, mostassa, sèsam.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 556 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 133 kcal |
| Greixos | 6,5 g |
| dels quals saturats | 2,3 g |
| Hidrats de carboni | 5,4 g |
| dels quals sucres | 2,3 g |
| Fibra alimentària | 1,0 g |
| Proteïnes | 12,7 g |
| Sal | 0,20 g |
Descongelacio: En el frigorific (aprox. 5ºC): Deixar descongelar el producte dins del seu embolcall 8-10 hores en el frigorific.
Al microones: Fer dues petites perforacions en el film protector i introduir en el microones a 600 W de potència durant aprox. 8 minuts. Deixar reposar 2 minuts abans d'obrir el film, barrejar la salsa abans de consumir i servir.
El producte no conté: