Milfulls de filet amb foie

Milfulls de filet amb foie

ES8396
8396
Disponible
19,95 €

Unitats: 2

500 g (Preu per Kg 39.90 €)

Nutri score A

Una deliciosa especialitat per la teva taula és aquesta suculenta recepta a base de tendres filets de rellom de porc cuinats amb foie d'ànec i poma rostida, tot acompanyat de salsa al Porto.

Descripció Tècnica:

Filet de porc farcit amb foie gras d'ànec i poma rostida en salsa al vi de oporto. Ultracongelat.

Distribuidor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U.

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Còrdova | Espanya

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Filet de porc 52%, salsa Porto 28% (vi de Porto 11%, aigua, demiglace natural de vedella (pebrots, vedella, ceba, pastanaga, all, oli gira-sol, oli d'oliva, tomàquet, aigua vi negre, brandi, farigola, pebre negre), sucre, fècula de patata, sal), poma rostida 12% (poma, suc de llimona), foie gras d'ànec 8%.

Pot contenir: glutenfruites de closcapeixcacauetslletmostassasèsam.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic556 kJ
Valor Energètic Kcal133 kcal
Greixos6,5 g
dels quals saturats2,3 g
Hidrats de carboni5,4 g
dels quals sucres2,3 g
Fibra alimentària1,0 g
Proteïnes12,7 g
Sal0,20 g
Descongelar
Microondas

Descongelacio: En el frigorific (aprox. 5ºC): Deixar descongelar el producte dins del seu embolcall 8-10 hores en el frigorific.

Al microones: Fer dues petites perforacions en el film protector i introduir en el microones a 600 W de potència durant aprox. 8 minuts. Deixar reposar 2 minuts abans d'obrir el film, barrejar la salsa abans de consumir i servir.

El producte no conté:

  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Mostassa
  • Crustacis
  • Mollusc
  • tramussos
  • Soia
  • Ou