Mini Cordon Bleu

Mini Cordon Bleu

ES10795
10795
Disponible
17,95 €

Unitats: 10-13

770 g (Preu per Kg 23.31 €)

Nutri score D

Tendra carn de porc farcida de saborós formatge i pernil cuit. Ideal com a plat principal, snack o aperitiu amb amics. Un encert segur!

Descripcio Te;cnica:
Mini cordon bleu de carn de porc, assaonat amb condiment liquid, farciments d'un saboros preparat de formatge Gouda fos i pernil cuit. prefregit. Ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.comn
bofrost* - 47628 Straelen / Germany

carn de porc assaonada i cuita 49% (carn de porc 45,8%, aigua, sal, mido denblat, acidulant (citrats de sodi)), arrebossat 24% (farina denblat, aigua, midons (blat de moro,nblat), sal, llevat),nformatgen14% (llet, sal, quall microbia;, ferments la;ctics), pernil 10% (carn de porc, sal nitrada (sal, conservant (nitrit de sodi)), dextrosa, maltodextrina, acidulant (citrats de sodi), ceba en pols, extractes d'espe;cies (pebre, macis), antioxidant (ascorbat de sodi)), oli de colza.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic1000 kJ1400 kJ
Valor Energètic Kcal239 kcal335 kcal
Greixos13,1 g18,3 g
dels quals saturats3,2 g4,5 g
Hidrats de carboni13,0 g18,2 g
dels quals sucres1,3 g1,8 g
Fibra alimentària<0,5 g<0,5 g
Proteïnes17,3 g24,2 g
Sal1,5 g2,1 g
Paella
Forn
Fregidora
A la paella (2-3 porcions):nEscalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent.
n
A la fregidora (2-3 porcions):nPreescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.
n
Al forn (3 porcions): Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 17 min (forn convencional aprox. 17 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix