Mini Cordon Bleu

Mini Cordon Bleu

ES10795
10795
Disponible
18,60 €

Unitats: 10-13

770 g (Preu per Kg 24.16 €)

Nutri score D

Tendra carn de porc farcida de saborós formatge i pernil cuit. Ideal com a plat principal, snack o aperitiu amb amics. Un encert segur!

Descripció Tècnica:
Mini cordon bleu de carn de porc, assaonat amb condiment liquid, farciments d'un saborós preparat de formatge Gouda fos i pernil cuit. prefregit. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.comn
bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar a -18ºC

carn de porc assaonada i cuita 49% (carn de porc 45,8%, aigua, sal, mido de blat, acidulant (citrats de sodi)), arrebossat 24% (farina de blat, aigua, midons (blat de moro, blat), sal, llevat), formatge 14% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), pernil 10% (carn de porc, sal nitrada (sal, conservant (nitrit de sodi)), dextrosa, maltodextrina, acidulant (citrats de sodi), ceba en pols, extractes d'especies (pebre, macis), antioxidant (ascorbat de sodi)), oli de colza.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic1000 kJ1400 kJ
Valor Energètic Kcal239 kcal335 kcal
Greixos13,1 g18,3 g
dels quals saturats3,2 g4,5 g
Hidrats de carboni13,0 g18,2 g
dels quals sucres1,3 g1,8 g
Fibra alimentària<0,5 g<0,5 g
Proteïnes17,3 g24,2 g
Sal1,5 g2,1 g
Paella
Forn
Fregidora
A la paella (2-3 porcions):nEscalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent.
 
A la fregidora (2-3 porcions):nPreescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.
 
Al forn (3 porcions): Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 17 min (forn convencional aprox. 17 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix