No tens productes al teu carretó
Unitats: 11
600 g (Preu per Kg 28.25 €)
Mini cordon bleu de màxima qualitat elaborat amb pit de pollastre, formatge gouda i arrebossat amb flocs de blat de moro perquè sigui més cruixent i divertit.
Descripcio Te;cnica:
Elaborat amb carn de pollastre, farcit amb formatge Gouda i amb cobertura de blat de moro. Pre;viamentn fregit.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost*nSAUnAv. Ronda delsnTejares, num. 32, E, 1-1, 14008 Cordoba / España
Conservar a -18°C
pit de pollastre 67%, arrebossat 20% (pa ratllat (farina de blat de moro 9%, farina d'arròs, sucre, fibres vegetals, sal, colorant (caramel natural), curcuma, pebre vermell), encolador (farina denblat, aigua, sal, mido de blat de moro modificat, goma guar)),nformatgenGouda (lletnde vaca, sal, cultiu de fermentacio, quall microbia;), oli de gira-sol.nPot contenir:nsoja.
soja
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 808 kJ | 2424 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 192 kcal | 575 kcal | 29 |
Greixos | 5.3 g | 15.9 g | 23 |
dels quals saturats | 2.0 g | 6.0 g | 30 |
Hidrats de carboni | 19.0 g | 57.0 g | 22 |
dels quals sucres | 0.7 g | 2.1 g | 2 |
Fibra alimentària | <0.5 g | <0.5 g | - |
Proteïnes | 17.0 g | 51.0 g | 102 |
Sal | 1.4 g | 4.2 g | 70 |
Instruccions de preparacio combinant paella i fregidora: Preescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180dC). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 6 min i deixar escorrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparacio a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 15 min.
Instruccions de preparacio al forn: Preescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. min (forn convencional aprox. 18 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.
El producte no conté: