Mini cordon bleu de pollastre i formatge

Mini cordon bleu de pollastre i formatge

ES8871
8871
Disponible
16,95 €

Unitats: 11

600 g (Preu per Kg 28.25 €)

Nutri score C
Mini cordon bleu de màxima qualitat elaborat amb pit de pollastre, formatge gouda i arrebossat amb flocs de blat de moro perquè sigui més cruixent i divertit.

Descripcio Te;cnica:
Elaborat amb carn de pollastre, farcit amb formatge Gouda i amb cobertura de blat de moro. Pre;viamentn fregit.

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost*nSAUnAv. Ronda delsnTejares, num. 32, E, 1-1, 14008 Cordoba / España

Conservar a -18°C

pit de pollastre 67%, arrebossat 20% (pa ratllat (farina de blat de moro 9%, farina d'arròs, sucre, fibres vegetals, sal, colorant (caramel natural), curcuma, pebre vermell), encolador (farina denblat, aigua, sal, mido de blat de moro modificat, goma guar)),nformatgenGouda (lletnde vaca, sal, cultiu de fermentacio, quall microbia;), oli de gira-sol.nPot contenir:nsoja.

soja

Nutri score C
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic808 kJ2424 kJ-
Valor Energètic Kcal192 kcal575 kcal29
Greixos5.3 g15.9 g23
dels quals saturats2.0 g6.0 g30
Hidrats de carboni19.0 g57.0 g22
dels quals sucres0.7 g2.1 g2
Fibra alimentària<0.5 g<0.5 g-
Proteïnes17.0 g51.0 g102
Sal1.4 g4.2 g70
Paella
Forn
Fregidora

Instruccions de preparacio combinant paella i fregidora: Preescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180dC). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 6 min i deixar escorrer sobre paper absorbent.

Instruccions de preparacio a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 15 min.

Instruccions de preparacio al forn: Preescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. min (forn convencional aprox. 18 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix