Recepta fàcil i sana per a portar a la piscina, als nens els encantaran
1 llom de salmó (art. 15493)
1/2 porro
1 ou
Pa ratllat
Orenga
Oli d'oliva
Tallem el porro i el sofregim amb una mica d'oli.
Pelem i ratllem el carabassó. Ho afegim a la paella, cuinar uns 5 minuts.
Piquem el salmó, batem l'ou i afegim les verdures i el salmó picat. Afegim l'orenga i el pa ratllat i barregem bé.
Agafem la massa amb la cullera i la posem en la paella amb una mica d'oli d'oliva.
Retirem l'excés d'oli amb paper absorbent.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.