Una recepta original per a sorprendre els teus convidats!
4 unitats de pa de Brètzel allargat
800 g porro (art.8605)
2 ous
1 rovell
200 ml nata
100 g crème fraîche (nata fresca)
1 pessic de sal, pebre, nou moscada
1 pessic de comí
1 culleradeta d'all picat (art. 8771)
20 g mantega tova
100 g farina
500 g Kebab de gall dindi i pollastre (art. 8326)
Escalda el porro i refreda’l amb aigua gelada, escorre bé i deixa que s’assequi. Preescalfa el forn a 180 °C.
Bat bé els ous i el rovell extra juntament amb la nata i la crème fraîche (nata fresca). Afegeix a la massa la sal, el pebre, la nou moscada, el comí, l'all i, finalment, el porro.
Unta 8 motlles de magdalenes amb mantega (Ø aprox. 8 cm) i enfarina lleument. Parteix el pa per la meitat i desenrotlla sobre una superfície enfarinada. Col·loca les petites masses en els motlles fins que estiguin completament coberts. Omple els motlles amb la massa de porro i enforna sobre una safata aprox. 20-25 minuts el forn ja calent.
5 minuts abans que les quiches estiguin llestes, cuina el kebab en una paella antiadherent durant 10 minuts i deixa refredar 5 minuts. A continuació, serveix-ho com topping sobre les quiches.
Pots acompanyar-ho amb una amanida fresca i salsa de iogurt.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.