Mini quiches de porro amb kebab

Mini quiches de porro amb kebab

Dificultat
Temps de preparació: 45 min
Una recepta original per a sorprendre els teus convidats!
  • 4 unitats de pa de Brètzel allargat
  • 800 g porro (art.8605)
  • 2 ous
  • 1 rovell
  • 200 ml nata
  • 100 g crème fraîche (nata fresca)
  • 1 pessic de sal, pebre, nou moscada
  • 1 pessic de comí
  • 1 culleradeta d'all picat (art. 8771)
  • 20 g mantega tova
  • 100 g farina
  • 500 g Kebab de gall dindi i pollastre (art. 8326)

Escalda el porro i refreda’l amb aigua gelada, escorre bé i deixa que s’assequi. Preescalfa el forn a 180 °C.

  • Bat bé els ous i el rovell extra juntament amb la nata i la crème fraîche (nata fresca). Afegeix a la massa la sal, el pebre, la nou moscada, el comí, l'all i, finalment, el porro.
  • Unta 8 motlles de magdalenes amb mantega (Ø aprox. 8 cm) i enfarina lleument. Parteix el pa per la meitat i desenrotlla sobre una superfície enfarinada. Col·loca les petites masses en els motlles fins que estiguin completament coberts. Omple els motlles amb la massa de porro i enforna sobre una safata aprox. 20-25 minuts el forn ja calent.
  • 5 minuts abans que les quiches estiguin llestes, cuina el kebab en una paella antiadherent durant 10 minuts i deixa refredar 5 minuts. A continuació, serveix-ho com topping sobre les quiches.

Pots acompanyar-ho amb una amanida fresca i salsa de iogurt.