Minicrestes de tonyina

Minicrestes de tonyina

ES8080
8080
Disponible
6,20 €

Unitats: 44

600 g (Preu per Kg 10.33 €)

Nutri score C

Exquisides minicrestes de tonyina, com fetes a casa. Perfectes com a aperitiu, per al sopar dels menuts de la casa. El mateix sabor però en mida mini.

Descripció Tècnica:

Mini crestes farcides de tonyina (Katsuwonus pelamis / Thunnus albacares / Thunnus obesus) i sofregit amb cobertura de pasta de full. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* S.A.U., 

Ronda los Tejares, 32 ACC 11 Planta

14008- Còrdova

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farina de blat, tomàquet pelat triturat 20% (tomàquet, corrector de l'acidesa (àcid cítric)), tonyina en escabetx 13% (tonyina en escabetx 93%, oli de gira-sol, vinagre de vi, sal), aigua, ou cuit, oli de gira-sol, ceba prefregida 3% (ceba, oli d'oliva, sal, corrector de l'acidesa (àcid cítric)), pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), mantega de porc, dextrosa, pebrot, sucre, sal

Nutri score C
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic1080 kJ2700 kJ
Valor Energètic Kcal243 kcal608 kcal
Greixos11,1 g27,8 g
dels quals saturats2,7 g6,8 g
Hidrats de carboni28,7 g71,8 g
dels quals sucres1,4 g3,4 g
Fibra alimentària1,3 g3,3 g
Proteïnes6,0 g15,0 g
Sal0,65 g1,6 g
Paella
Forn
Fregidora

A la fregidora (1 porció = 200g): Preescalfar a 180 °C. Fregir el producte sense descongelar durant aprox. 2-3 min. i deixar escórrer sobre paper absorbent.

A la paella (1 porció = 200g): Escalfar en abundant oli en una paella antiadherent. Fregir el producte sense descongelar a foc mitjà voltejant amb freqüència durant aprox. 3 min. A continuació, deixar escórrer sobre paper absorbent.

Al forn (1 porció = 200g): Preescalfar a 220 °C (forn convencional a 200 °C). Distribuir el producte sense descongelar de manera uniforme sobre una safata coberta amb paper resistent, untar amb una mica de rovell d'ou i enfornar a la part central durant aprox. 8 min. (forn convencional aprox. 10 min.).

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis