Minipizzes de Halloween

Minipizzes de Halloween

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Esgarrifosos però deliciosos! Atreveix-te a tastar aquest batut tan divertit
  • 18  Pizzetti de Formatge (art. 0338) 
  • 9 Olives negres sense pinyol
  • 10 Rodanxes de Salami

Escalfem el forn a 200ºC (forn d'aire a 180 °C). 

Retallem les rodanxes de salami amb motius esborronadors, com ara fantasmes o ratpenats. Podem utilitzar motlles de galetes de tantes formes com vulguem!

Per a fer les aranyes d'olives, les tallem per la meitat. Una de les meitats la utilitzarem per al cos i l'altra, la tallarem en 4 per a les potes. Per a cada aranya ens farà falta una oliva i mitja.

Col·loquem els pizzettis de formatge sense descongelar i els col·loquem uniformement sobre la safata del forn coberta amb paper antiadherent. Posarem tots els motius que hem retallat damunt de cada pizzetti, tot decorant-los.

Enfornem a una altura mitjana uns 10 minuts (9 unitats) o uns 13 minuts (18 unitats) fins que estiguin daurats o cruixents. Ja estan llestes les Minipizzes de Halloween!