Nutri-Score

La màxima prioritat per bofrost* és el plaer d'una bona alimentació i la selecció dels millors ingredients. El més important per a nosaltres és informar els nostres clients de forma transparent sobre tots els nostres productes.

Per això, a partir de febrer de 2020, bofrost* incorporarà voluntàriament la puntuació Nutri-Score, aprovada i incorporada ja en altres països com ara França. A la nostra web actualment ja pots trobar a la teva disposició tota la informació nutricional i relativa als al·lergògens. A més d'això, com a informació addicional, a partir d’ara trobaràs l'etiquetatge Nutriscore tant a la taula de “Valors Nutricionals” com individualment a tots els productes.

Cinc colors, una marca: què és Nutri-Score?

null
Nutri-Score és un sistema d'etiquetatge voluntari d'aliments que consisteix en una escala de 5 colors i 5 lletres: des de la A (verd fosc) fins a la E (taronja fosc). El seu objectiu és proporcionar al consumidor una informació més transparent sobre el producte a l'hora de realitzar la compra.

Cada producte s'avalua de manera integral i individual sobre la base dels valors i ingredients nutricionals i, com a resultat, obtenim una lletra amb el seu color corresponent. Aquest sistema només és una manera de categoritzar productes segons la seva informació nutricional, per a tenir més informació sobre el producte recomanem llegir-ne sempre la llista d'ingredients, pel que no t’oblidis de comprovar si el producte és adequat per a les teves necessitats i la teva dieta personal!

Com es classifiquen els productes?

Els aliments s'avaluen sobre la base de criteris nutricionals favorables i desfavorables per cada 100 grams. Per exemple, les verdures, fruites i fruits secs es consideren favorables, així com el contingut de fibra i de proteïnes; per contra, els greixos saturats, el sucre total i el sodi o la sal formen part dels criteris nutricionals desfavorables.

  • Els criteris nutricionals favorables reben de 0 a 5 punts.

Com més gran sigui el contingut de verdures, fruites, fruits secs, fibra i proteïnes, més alta serà la puntuació.

  • Els criteris nutricionals desfavorables reben de 0 a 10 punts.

Com més gran sigui l'energia, el greix saturat, el sucre total i el sodi, més alta serà aquesta puntuació.

La puntuació dels criteris favorables es resta de la puntuació dels desfavorables:

(Suma de criteris nutricionals desfavorables ) – (suma de criteris nutricionals favorables) = puntuació total

Nutri-Score a bofrost*

Vols saber on pots trobar la classificació Nutriscore dels nostres productes? Ho podràs veure de tres maneres:

  1. Un filtre creat per a poder cercar aquests productes on es mostraran agrupats segons la lletra corresponent a la puntuació obtinguda. A més d'obtenir una classificació i visió global ràpida, podràs comparar productes de la mateixa categoria en termes de qualitat nutricional general.
  2. A cada producte: a l'apartat d’“Informació nutricional” dins de la informació de cada producte, hi trobaràs l'etiqueta amb la seva classificació corresponent, complementant la resta d'informació.
  3. A l'envàs de cada producte: podràs trobar la classificació Nutriscore de cada producte en el seu envàs.

Si desitges més informació o tens qualsevol consulta, no dubtis a contactar amb el nostre servei d’Atenció al Client a través del telèfon gratuït 900 87 87 77 o l'email servicioalcliente@bofrost.es.