Paella de patates mediterrànies

Paella de patates mediterrànies

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¡Dale un toque diferente a tus patatas!
  • Patates a Rodanxes (art. 0618)
  • 80 g de pernil serrà (alternativa: pernil dolç)
  • 3 ous
  • 50 ml de llet
  • 2 cullerades de cibulet (art. 11013)
  • 2 culleradetes de Mediterrània (art. 11016)
  • 1 culleradeta d'Oli d'Oliva Verge Extra
  • 100 g de ceba picada (art. 8767)

Fregim les patates a rodanxes a la paella durant 7 minuts i en llevem l'excés d'oli que puguin tenir.
Tallem el pernil serrà a tires petites.
Batem els ous i hi afegim una miqueta de llet i les espècies. Ho barregem tot bé.
Afegim una miqueta d'oli a la paella i saltem breument el pernil. Afegim els ous batuts amb les espècies i hi incorporem les patates.
Removem, deixem reposar un parell de minuts i ja estarà llest per a servir!