Pastís de formatge amb compota de prunes i crocant de nous

Pastís de formatge amb compota de prunes i crocant de nous

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
  • ½ Pastís de formatge  (art. 0860) 
  • 500 g de prunes
  • 500 g de sucre
  • 20 ml de rom
  • 150 g de nous, picades ½ branca de canyella
  • 20 g gingebre

Escalfem 200 g de sucre amb 50 ml d’aigua, hi afegim les nous i ho caramel·litzem sense parar de remenar amb una cullera de fusta. Ho escampem sobre paper vegetal i deixem refredar.

Pelem el gingebre i el ratllem molt fi o piquem en daus petits. Escalfem les prunes (prèviament netes i tallades) en una olla amb la resta de sucre, el rom, la canyella i el gingebre i ho portem a ebullició lentament.

Enfornem el pastís de formatge seguint les instruccions de l’envàs i el servim tebi amb la compota.

El pots acompanyar de nata muntada o de qualsevol gelat que t’agradi del nostre assortiment.