Pastís de gofres d'espinacs i salmó

Pastís de gofres d'espinacs i salmó

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

  • 200 g d'espinacs en fulles (art.8544)
  • 300 ml de llet
  • 4 Ous
  • 500 g Farina
  • 175 ml oli vegetal
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 paquet de formatge crema
  • 4 cullerades herbes mediterrànies (art. 11016)
  • 400 g Salmó fumat (art. 0544)
  • Herbes fresques (julivert, créixens o anet)

Treu els espinacs i deixa-ho descongelar en un bol.

Una vegada descongelats, col·loca-ho amb una mica de llet en un recipient i fes un puré el més fi possible amb una batedora.

Barreja la resta d’ingredients per a fer els gofres amb el puré d'espinacs, fins que tinguis una massa suau.

Cou-ho en una planxa per a gofres en forma de cor i deixa-ho refredar. Mentrestant, deixa que el salmó es vagi descongelant.5. Per a la crema, barreja el formatge amb 4 cullerades d'herbes mediterrànies i assaona amb sal i pebre.

Col·loca el primer gofre en un plat o suport per a pastissos i unta el formatge crema amb una cullera. Estén dues rodanxes de salmó sobre del gofre i empolsa-hi una mica d'herbes mediterrànies al mig.

Posa el següent gofre damunt i, de nou, cobreix amb el formatge i el salmó. Continua apilant fins que el pastís tingui la mida que vulguis.

Estén el formatge sobre l'últim gofre i col·loca el salmó al mig. Tira una miqueta més d'herbes al voltant i decora-ho amb les herbes fresques. Deixa-ho refredar una mica i… a dinar!