Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Col·loca un motlle rodó amb base i unta l'interior amb mantega.
Fon la mantega per a la base de galeta. Posa les galetes en una bossa i passa-hi un corró per sobre fins que quedin finament triturades.
En un bol, barreja les engrunes de galeta amb la mantega fosa. Forma una base amb la barreja en el motlle de pastís i pressiona-la fermament. Col·loca-la en el congelador durant 30 minuts.
Deixa que el gelat de vainilla es descongeli durant 5 minuts fins que estigui prou tou per a untar. Estén-ho uniformement sobre la base de galeta i col·loca’l de nou en el congelador durant 30 minuts. Repeteix amb el gelat de xocolata i el de caramel.
Abans de servir, passa un ganivet entre el cèrcol del motlle i el pastís i retira el cèrcol. Omple una mànega pastissera de brocal rodó llis amb la nata i fes petits punts a la vora del pastís. Decora el centre amb crocant d'ametlla. Talla el pastís en porcions i serveix.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.