Pastís gelat triple delícia amb base cruixent

Pastís gelat triple delícia amb base cruixent

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

Unes postres gelades per gaudir sense presses!
  • 80 g de mantega
  • 125 g de galetes de canyella
  • 320 g de gelat de vainilla Bourbon (art. 11070)
  • 320 g de gelat de xocolata (art. 11071)
  • 320 g de gelat Soft Caramel (art. 8626)
  • 100 ml de nata muntada
  • 2 cullerades d'ametlla crocant
  1. Col·loca un motlle rodó amb base i unta l'interior amb mantega.
  2. Fon la mantega per a la base de galeta. Posa les galetes en una bossa i passa-hi un corró per sobre fins que quedin finament triturades.
  3. En un bol, barreja les engrunes de galeta amb la mantega fosa. Forma una base amb la barreja en el motlle de pastís i pressiona-la fermament. Col·loca-la en el congelador durant 30 minuts.
  4. Deixa que el gelat de vainilla es descongeli durant 5 minuts fins que estigui prou tou per a untar. Estén-ho uniformement sobre la base de galeta i col·loca’l de nou en el congelador durant 30 minuts. Repeteix amb el gelat de xocolata i el de caramel.
  5. Abans de servir, passa un ganivet entre el cèrcol del motlle i el pastís i retira el cèrcol. Omple una mànega pastissera de brocal rodó llis amb la nata i fes petits punts a la vora del pastís. Decora el centre amb crocant d'ametlla. Talla el pastís en porcions i serveix.