Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Escalfa dues cullerades d’oli en una paella amb l’all i la carbassa. Salpebra al teu gust. Cou-lo durant 15 - 20 minuts. Si cal, afegeix una mica d’aigua. Quan la carbassa estigui tova, retira-la del foc i retira l’all. Tritura la carbassa en una tassa i fes-ne puré.
Afegeix-hi el parmesà, l’ou lleugerament batut i el pa ratllat i mescla bé. Deixa reposar 10 minuts i talla el gorgonzola en daus. Forma mandonguilles amb les mans, farceix-les amb el formatge tallat i tanca-les. Ofega-les en una paella amb un rajolí d’oli durant un parell de minuts.
En una altra paella, escalfa dues cullerades d’oli amb la ceba i el mix d’herbes mediterrànies. Afegeix els xampinyons i cuina’ls a foc mig 12 minuts. Mentrestant, bull la pasta en aigua amb sal. Escorre la pasta i afegeix els xampinyons.
Ofega la pasta en la salsa, apaga el foc i afegeix les mandonguilles. Renta i eixuga les fulles de sàlvia i fregeix-les en una paella amb una cullerada d’oli.
Serveix la pasta i afegeix les fulles de sàlvia fregides a cada plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.