Pastissos de crema

Nou

Pastissos de crema

ES16806
16806
Disponible
5,95 €

360 g (Preu per Kg 16.53 €)

Nutri score D

Directament des de Portugal, et suggerim aquestes postres tradicionals, elaborades amb una cruixent pasta fullada de base i un irresistible farcit de crema de rovell d'ou, fidel a la recepta original del barri de Belem a Lisboa.

Descripció tècnica:

Pastisset tradicional portuguès a base de pasta fullada i una crema amb ous. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost* 20 rue Bernard Palissy _ CS 60038, 69808 Saint Priest CEDEX / France

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farciment 67% (aigua, sucre, rovell d'ou 6%, farina de blatllet en pols, ou líquid 1,5%, midó de blat de moro, sal), pasta de full 33% (farina de blat, margarina 9% (olis vegetals i greixos en proporcions variables (palmera, soja, gira-sol), aigua, sal, emulgents (lecitina de gira-sol, mono-i diglicèrids d'àcids grassos), dextrosa, corrector de l'acidesa (àcid cítric), colorant (carotens), aroma natural), aigua, sal).

fruites de closcasojasèsam.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic1154 kJ692 kJ
Valor Energètic Kcal275 kcal165 kcal
Greixos10,9 g6,5 g
dels quals saturats6,0 g3,6 g
Hidrats de carboni39,1 g23,5 g
dels quals sucres17,3 g10,4 g
Fibra alimentària0,9 g0,5 g
Proteïnes4,6 g2,8 g
Sal0,60 g0,60 g
Horno

Descongelació: Al frigorífic: 4h.

Al forn: Col·locar els pastissos sense descongelar sobre la reixeta i enfornar en la part central a 200 °C durant aprox. 10 minuts. Deixar refredar durant aprox. 15 minuts abans de consumir.

El producte no conté:

  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Peix
  • Crustacis