Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Vesteix la teva taula aquest Nadal amb aquesta fàcil recepta!
4 barres de pasta de galetes
300 g de nabius (Art. 10852)
1 tassa d'aigua
Suc de mitja llimona
1 polsim de canyella
100 grams de sucre
3 cullerades de midó
Descongela completament les barres de galeta a la nevera.
Escalfa prèviament el forn a 200°C a dalt i a baix.
Utilitza un corró per a estendre les barres de galeta. Si la massa s’enganxa, afegeix una mica de farina.
Unta amb greix els motlles i cobreix-les amb la massa. Talla l'excés de massa amb un ganivet.
Punxa les bases del pastís diverses vegades amb una forquilla i enforna durant 7 minuts.
Mentrestant, talla petites estrelles de la massa restant.
Posa els nabius congelats en una cassola petita i afegeix l'aigua, el suc de llimona, la canyella i el sucre.
Porta tot a ebullició fins que els nabius s'hagin descongelat. Barreja el midó amb aigua freda en una tassa petita i afegeix-lo amb els nabius. Incorpora-ho ràpidament, i porta-ho a ebullició. Retira-ho del foc.
Treu els pastissos del forn. Si la massa s'ha inflat, pressiona-la amb una forquilla perquè torni a agafar la forma.
Farceix els pastissos amb la mescla de nabius.
Col·loca les estrelles sobre dels pastissos farcits i enforna-les 15 minuts més.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.