Patates Duquessa

Patates Duquessa

ES5665
5665
Disponible
8,40 €

Unitats: 55

1000 g (Preu per Kg 8.40 €)

Nutri score C
Una elegant i divertida presentació de patata que portarà als teus plats principals al màxim nivell aquest Nadal. Cruixents per fora i cremoses per dins.

Producte per a enfornar a base de patates, prefregit. Ultracongelat.

 

www.bofrost.com bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 IT - 33078 San Vito al Tagliamento (PN)

 

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: // Conservar a -18°C i consumir preferentment abans del:
Patata 84%, olis vegetals (gira-sol, colza, en proporcions variables), flocs de patata 1%, midó de patata, sal, dextrosa, llet en pols, espècies (cúrcuma, nou moscada, pebre negre).
Pot contenir: gluten, fruites de closca, ou, peix, api, sèsam.
Nutri score C
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració 150g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic670 kJ1006 kJ-
Valor Energètic Kcal160 kcal240 kcal12
Greixos6,6 g9,9 g14
dels quals saturats0,6 g0,9 g5
Hidrats de carboni22,0 g33,0 g13
dels quals sucres1,9 g2,9 g3
Fibra alimentària2,7 g4,1 g-
Proteïnes1,8 g2,7 g5
Sal1,1 g1,7 g28

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Quantitat de porcions per unitat de venda: 6

Horno

Consell: Si canvieu la potència de l'equip, variarà el temps de preparació.

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!;Nota important: Per reduir l'acrilamida heu de tenir també en compte les instruccions exposades en el lloc web www.goodfries.eu.

Mida de la porció: 20 unitat/s

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 180°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 20 min)

15 min.

Mida de la porció: 10 unitat/s

Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 6 min a 180°C.

6 min.

El producte no conté:

  • Soia
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Crustacis