Patates sobre hummus i pesto de brocoli

Patates sobre hummus i pesto de brocoli

Dificultat
Temps de preparació: 10 min

Productes relacionats

Gaudeix d'aquesta recepta saborosa i senzilla!
  • 100 g de pesto Genovés (art. 5152)
  • 30 g d'anacards
  • 150 mil de AOVE
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 20 g de formatge de cabra dur
  • 300 g de cigrons de pot
  • 75 g d'all picat (art. 8771)
  • 1 llimona
  • 1 polsim de comí
  • 25 g de bròcoli (art. 8745)
  • 150 g de ceba picada (art. 8767)
  • 50 g de ceba morada
  • 1 cucharadita de sucre
  • 3 cullerades de vinagre de vi
  • 600 g de patates en rodanxes (art. 0653)

 

  1. Escaldar breument el bròcoli i escórrer-lo bé i esprémer tota l'aigua.

  2. Torrar els anacards en una paella petita i reservar-los fins a refredar.

  3. Una vegada ja refredats, els triturem al costat del formatge de cabra, AOVE, la sal, el pebre i pesto.

  4. A continuació, escorrem i esbandim els cigrons. Fem l'hummus triturant els cigrons, l'all, el suc de llimona, el comí, la sal i AOVE.

  5. Pelar les cebes morades i tallar-les en cèrcols fins. Marinar-les en una paella a foc mitjà amb sucre, aigua i vinagre.

  6. Fregir les patates fregides com es recomana.

  7. Per a finalitzar, estendre l'hummus en un plat. Repartir les patates per damunt i decorar amb pesto i ceba.