Pit de pollastre sobre llit de verdures a la brasa

Pit de pollastre sobre llit de verdures a la brasa

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

Lleuger, sucós i ple de color
  • 4 uni. de filetets de pollastre rostits (art. 1300)
  • 600 g de graellada de verdures (art. 8089)
  • 150 g de ceba picada (art. 8767)
  • 200 g de cirerols
  • 100 g de formatge feta
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre
  1. Descongela els filets de pollastre a la nevera, tapats, durant 6 hores.
  2. Descongela també la graellada de verdures, tapades.
  3. Renta i parteix per la meitat els cirerols. Talla el formatge feta a daus.
  4. Prepara un full de paper d'alumini per a cada paquet. Distribueix les verdures en el centre i escampa el formatge feta per damunt.
  5. Prepara la brasa. Daura breument cada costat dels filets de pit de pollastre sobre la graella calenta i després col·loca'ls sobre les verdures en els paquets. Tanca els paquets i col·loca'ls a la vora de les brases a la graella durant 15 minuts.