Pizza "Bistrot 25" Bianca amb pernil cuit i salsa d'alfàbrega

Nou

Pizza "Bistrot 25" Bianca amb pernil cuit i salsa d'alfàbrega

ES19182
19182
Disponible
10,95 €

Unitats: 2

716 g (Preu per Kg 15.29 €)

Nutri score D

Destaca per la vora cruixent i una deliciosa combinació de Mozzarella, pernil cuit i salsa d'alfàbrega, elevant el sabor d'aquesta pizza a un nivell únic. Irresistible!

Descripció Tècnica:

Pizza farcida de Mozzarella, pernil cuit i salsa d'alfàbrega. Ultracongelat.

 

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia

Conservar en CONGELADOR *** a -18°C i consumir preferentment abans de: veure data en l'envàs.

farina de blat tou 42,4%, aigua, Mozzarella 17,7% (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), pernil cuit 5,4% (carn de porc, aigua, sal, dextrosa, antioxidant (ascorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi), extractes d'espècies (pebre negre, romaní)), salsa d'alfàbrega 4,1% (alfàbrega 1,9%, oli d'oliva, aigua, formatge ratllat (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), oli de gira-sol, sucre, sal, midó de blat de moro, suc de llimona, all en pols, corrector de l'acidesa (carbonats de sodi)), oli de gira-sol, sal, oli d'oliva verge extra, oli d'oliva, midó de blat de moro, llevat.

Pot contenir: crustacispeixsojamostassa.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració 358g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic979 kJ3505 kJ-
Valor Energètic Kcal233 kcal833 kcal42
Greixos7,4 g26,6 g38
dels quals saturats3,2 g11,5 g57
Hidrats de carboni30,2 g108,1 g42
dels quals sucres1,4 g4,9 g6
Fibra alimentària1,5 g5,3 g-
Proteïnes10,5 g37,6 g75
Sal1,8 g6,4 g107

Horno

Instruccions de preparació al forn: Preescalfar a 180°C (forn convencional 200°C). Durant aquest temps, descongeleu el producte congelat en el film durant aprox. 15 min. Després enforneu sense el film a la reixeta a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional 12 min).

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Ou