Pizza de bròquil sense gluten amb verdures a la graella

Pizza de bròquil sense gluten amb verdures a la graella

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Para 2 personas:

  • 1 bossa d’Arròs de bròquil (art. 11770)
  • 300 g de tomàquet trossejat a daus (art. 8666)
  • 200 g de farina d’ametlles / ametlles mòltes
  • 3 Ous
  • 150 g de parmesà
  • sal i pebre
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 300 g de verdures variades (albergínia, pebrot vermell i carbassó)
  • 250 g de formatge Mozzarella
  • 1 cullerada d’herbes Mediterrània (art. 11016)

El dia anterior, descongelem l’arròs de bròquil.

Escalfem prèviament el forn a 180 °C. Mentrestant, llevem l’aigua de descongelació de l’arròs de bròquil, l’assequem amb paper de cuina i l’incorporem en un bol. Li agreguem la farina d’ametlles o les ametlles mòltes i els ous. Ratllem el formatge parmesà i en posem 2/3 en el mateix bol. Pastem tot bé i assaonem amb sal i pebre.

Cobrim una safata apta per a enfornar amb paper de forn i incorporem la mescla de bròquil havent-li donat forma de dues bases de pizza. Enfornem durant 20 minuts.

Mentrestant, escalfem una mica d’oli en una planxa i hi cuinem les verdures fins que estiguin llestes.

Tallem la mozzarella a rodanxes fines i les estenem sobre les bases de pizza. Després cobrim amb les verdures a la graella i empolsem la resta del parmesà. Posem les pizzes al forn novament durant 5-10 minuts i enfornem fins que estiguin daurades. Uns minuts abans d’apagar el forn, afegim els daus de tomàquet i les herbes mediterrànies.