Pizzettis d'espàrrecs i crema ibèrica de formatge amb gamba llagostinera

Pizzettis d'espàrrecs i crema ibèrica de formatge amb gamba llagostinera

Dificultat
Temps de preparació: 100 min

Productes relacionats

Cruixents, cremoses i plenes de sabor
  • 1 baguet d'all (art. 8267)
  • 12 espàrrecs verds (art. 8735)
  • 3 porros tendres
  • 300 g de crema ibèrica de formatge (art. 8617)
  • 1 polsim d'herbes mediterrànies
  • 100 g formatge anyenc, ratllat (art. 8618)
  • 16 uni. de cues de gamba llagostinera (art. 8514)
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre
  1. Bull els espàrrecs verds en aigua amb sal, aclareix-los i talla'ls a trossos allargats. Fes el mateix amb els porros.
  2. Prepara al forn la baguet d'all durant 6 minuts. Talla a llesques iguals. A continuació, unta-les amb la crema ibèrica de formatge i cobreix amb els espàrrecs i el porro. Empolsa amb el formatge ratllat i les herbes mediterrànies per a decorar.
  3. Enforna durant uns 15 minuts a 200°C en el forn prèviament escalfat.
  4. Fregeix les gambes en una paella calenta amb una mica d'oli, sal i pebre. Acompanya amb els pizzettis