Postres de nabius amb gelat de vainilla bourbon i amarettini

Postres de nabius amb gelat de vainilla bourbon i amarettini

Dificultat
Temps de preparació: 60 min
Si estaves buscant unes postres amb molt de sabor, prova de fer est, et sorprendrà el seu sabor!
  • 400 g nabius (art. 11686)
  • ½ beina de vainilla
  • 300 ml de suc de ruibarbre
  • 1 polsim gingebre mòlt
  • 2 cullerades mel
  • 1 taronja
  • 30 g de galetes d'ametlles (Amarettini)
  • 4 cullerades de gelat de vainilla bourbon (art. 11070)
  • 4 boles gelat de vanilla bourbon (art. 11070)
  1. Col·loca els nabius en un plat i descongela'ls, tapats, a temperatura ambient durant aproximadament 2 hores (en el frigorífic, 3 ½ hores).
  2. Parteix la beina de vainilla al llarg. Escalfa el suc de ruibarbre amb la beina de vainilla tallada, el gingebre i la meitat de la mel en una cassola, tapa-la i deixa-la coure a foc lent durant 10 minuts. Agrega els nabius i cuina a foc lent durant  5 minuts més. Treu la beina de vainilla una vegada hagi transcorregut el temps de cocció.
  3. Bateu la sopa de fruites en un puré amb una batedora de mà. Esprem la taronja i afegeix el suc de taronja. Si cal, assaona la mousse amb una mica més de mel i deixa-la refredar durant aproximadament 1 hora.
  4. Col·loca les galetes amarettini en una bossa per a congelar i esmicola passant un corró per sobre de la bossa.
  5. Serveix el puré de fruites refredat en plats fondos o bols. Col·loca la bola de gelat de vainilla al centre i empolvora amb molles de galetes per  servir.