Profiteroles en salsa de caramel

Profiteroles en salsa de caramel

Dificultat
Temps de preparació: 10 min
Cruixents per fora i amb un interior cremós: aquestes profiteroles són una veritable sorpresa pels més llaminers!
  • 1 capsa de Miniprofiteroles de nata (art. 0904)
  • 300 gr de sucre
  • Sucre glass per decorar

Per preparar el caramel hem de disposar d’una cassola per fondre el sucre i un altre recipient amb aigua freda, d’una mida suficientment gran per poder introduir-hi la cassola del sucre.

Fondre el sucre a foc lent, removent amb una cullera de metall. Quan veiem que el sucre es comença a daurar, encara en estat líquid, traiem la cassola del foc i la submergim al recipient amb l’aigua freda.

Banyar les profiteroles una a una en el sucre caramel·litzat i deixar escórrer sobre una reixeta perquè perdi l'excés de caramel.

Decorar amb el sucre glass.

Servir immediatament.

Cruixents per fora i amb un interior cremós, aquestes profiteroles són una veritable sorpresa pels més llaminers!