Quadrats de lluç

Quadrats de lluç

ES8527
8527
Disponible
12,60 €

Unitats: 11-13

800 g (Preu per Kg 15.75 €)

Nutri score C

Còmodes quadrats de suculent lluç recoberts d'un arrebossat daurat. Perquè en gaudiu tota la família, però sobretot els petits!! Fàcils de preparar, també al forn, per a assaborir de forma saludable.

Descripció Tècnica:

Porcions de lluç tallades d'un bloc a partir de filets, recobertes d'un cruixent arrebossat, prefregides. Producte ultracongelat. Pràcticament sense espines.**

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

filets de lluç del Pacífic 50%, farina de blat, aigua, oli de gira-sol, midó de blat de moro, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), farina de blat de moro, gluten de blat, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), espessidor (goma guar, goma xantana), dextrosa, espècies (cúrcuma, pebre vermell), colorant (riboflavina).

 

 

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic720 kJ
Valor Energètic Kcal172 kcal
Greixos7,3 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni16,9 g
dels quals sucres1,5 g
Fibra alimentària< g
Proteïnes9,1 g
Sal0,7 g
Fregidora
Paella
Forn

A la fregidora (3 peces): Preescalfeu a 180ºC. Fregiu el producte sense descongelar durant aprox. 4-5 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

A la paella (3 peces): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte sense descongelar a foc alt remenant sovint durant aprox. 4-5 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.

Al forn (6 peces): Preescalfeu a 220°C (forn convencional 240°C). Enforneu el producte sense descongelar amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15-18 min (forn convencional aprox. min). Remeneu de tant en tant.

Nombre científicoMerluccius productus
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis