"Deliciosa i sofisticada, aquesta quiche de gamba llagostinera és la recepta perfecta per sorprendre en qualsevol ocasió. Deixa que cada mos et transporti a un mar de sabors!"
MASSA BASE
230 gr de farina
1/2 culleradeta de sal
100 ml d'aigua freda
50 ml d'oli
FARCIT :
Ceba trossejada (art.8767)
300 grs de Cues de gamba llagostinera (art. 8514)
All trossejat (art. 8771)
Julivert picat (art. 11012)
Sal
100 gr de formatge crema
3 ous
Per a la massa barregem la farina amb la sal, hi afegim l'aigua i l'oli. Integrem tot bé.
En una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba uns minuts, afegim els gambons, cuinem uns minuts més, assaonem, incorporem l'all i el julivert Apartem del foc i afegim el formatge.
Barregem tot amb els ous batuts
Aplanem la massa i col·loquem en un motlle
Afegim el farciment
Enfornem 40 minuts a 180 graus, calor amunt i avall
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.