Quiche de gamba llagostinera "proposta de @yolandasepulveda"

Quiche de gamba llagostinera "proposta de @yolandasepulveda"

Dificultat
Temps de preparació: 60 min

Productes relacionats

"Deliciosa i sofisticada, aquesta quiche de gamba llagostinera és la recepta perfecta per sorprendre en qualsevol ocasió. Deixa que cada mos et transporti a un mar de sabors!"

MASSA BASE

  • 230 gr de farina
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 100 ml d'aigua freda
  •  50 ml d'oli

FARCIT :

  • Ceba trossejada (art.8767)
  •  300 grs de Cues de gamba llagostinera (art. 8514)
  • All trossejat (art. 8771)
  •  Julivert picat (art. 11012)
  • Sal
  • 100 gr de formatge crema
  •  3 ous

 

  1. Per a la massa barregem la farina amb la sal, hi afegim l'aigua i l'oli. Integrem tot bé.
  2. En una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba uns minuts, afegim els gambons, cuinem uns minuts més, assaonem, incorporem l'all i el julivert Apartem del foc i afegim el formatge.
  3. Barregem tot amb els ous batuts
  4. Aplanem la massa i col·loquem en un motlle
  5. Afegim el farciment
  6. Enfornem 40 minuts a 180 graus, calor amunt i avall