Remenat de bolets amb ou a baixa temperatura, pamentier i neula cruixent

Remenat de bolets amb ou a baixa temperatura, pamentier i neula cruixent

Dificultat
Temps de preparació: 90 min

Productes relacionats

  • 550 g patates per a rostir
  • 200 g carcasses de pollastre
  • 15 g d'all picat (art. 8771)
  • 30 g d'Oli d'Oliva verge
  • 70 g de porro (art. 8606)
  • 80 g de formatge Grana Padano
  • 90 g de nata per a cuinar
  • 1 l d'aigua
  • Un pessic de sal i pebre
  • 3 ous
  • 200 g de remenat de bolets (art. 8730)
  • 1 làmina de pasta fil·lo
  1. Prepara un brou afegint en una olla oli d'oliva, all i porro. Mentre s'escalfen els ingredients de l'olla, embolica en paper de plata les patates i introdueix-les al forn juntament amb les carcasses durant 50 minuts a 180¿°C.
  2. Una vegada transcorregut el temps treu les carcasses del forn i afegeix-les a l'olla juntament amb l'aigua i tapa-la. Bull el brou durant 20/30 minuts a foc mitjà.
  3. Mentrestant, ves pelant i partint les patates rostides a trossos. Una vegada el brou hagi acabat la seva cocció, retira les carcasses i afegeix els trossos de patata rostida. Afegeix nata i formatge Grana Padano.
  4. Tritura la mescla durant 5 minuts fins a aconseguir una textura cremosa i ja tindrem el parmentier llesta.
  5. En una paella, afegeix oli i all i salta el remenat de bolets durant 12 minuts.
  6. En un cassó cobreix amb aigua els ous i cou-los durant 40 minuts a foc mitjà.
  7. Per a la neula cruixent: En un bol posa la pasta fil·lo donant-li la forma desitjada i enforna durant 10 minuts a 200¿°C.
  8. Suggeriment de presentació: Utilitza com a base la neula cruixent, estén una capa de parmentier i a continuació afegeix el remenat de bolets. Finalment, afegeix l'ou a baixa temperatura i el teu remenat serà un plat d'allò més Gurmet.