Remenat de bolets, gambes i espàrrecs

Remenat de bolets, gambes i espàrrecs

ES8344
8344
Disponible
13,60 €

Porcions: 4

1000 g (Preu per Kg 13.60 €)

Nutri score B

Receptes combinades

Celebrar Oktoberfest a casa, és fàcil i divertit!

Un deliciós remenat molt tradicional compost de bolets, gambes i espàrrecs verds. Per a dividir en porcions segons calgui.

Descripció Tècnica:

Deliciosa combinació de bolets, gambes i espàrrecs verds. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª, 14008, Córdoba (Spain)

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Gírgola orellana(Pleurotus ostreatus) 40%, espàrrec verd 30%, gambes pelades 30% (gambes pelades, aigua, sal).

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic177 kJ
Valor Energètic Kcal43 kcal
Greixos3 g
dels quals saturats<0,1 g
Hidrats de carboni3 g
dels quals sucres0.6 g
Fibra alimentària2.9 g
Proteïnes6 g
Sal2 g
Paella
Microones

A la paella (200 g):
Escalfeu 1 cullerada sopera d'oli i quan estigui calent, afegiu-hi el remenat sense descongelar. Assaoneu-lo i escalfeu-lo tapat durant 3-4 min a foc fort, i a continuació, 3-4 min més a foc mitjà. Remeneu-lo de tant en tant.

Al microones (200 g):
Poseu el remenat sense descongelar en un recipient apte per al microones. Escalfeu-lo tapat uns 3-4 min a 850 W, remeneu-lo i escalfeu-lo 3-4 min més. Abans de servir-lo, retireu l'aigua que hagi pogut deixar anar el bolet i que no s'hagi evaporat. (Recomanem la preparació a la paella.)

GAMBES PELADES
Nombre científicoParapenaeopsis spp.
Capturat a: Oceà Índic, occidental, Oceà Índic, oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Peix