No tens productes al teu carretó
Porcions: 4
1000 g (Preu per Kg 13.60 €)
Un deliciós remenat molt tradicional compost de bolets, gambes i espàrrecs verds. Per a dividir en porcions segons calgui.
Descripció Tècnica:
Deliciosa combinació de bolets, gambes i espàrrecs verds. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª, 14008, Córdoba (Spain)
Gírgola orellana(Pleurotus ostreatus) 40%, espàrrec verd 30%, gambes pelades 30% (gambes pelades, aigua, sal).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 177 kJ |
Valor Energètic Kcal | 43 kcal |
Greixos | 3 g |
dels quals saturats | <0,1 g |
Hidrats de carboni | 3 g |
dels quals sucres | 0.6 g |
Fibra alimentària | 2.9 g |
Proteïnes | 6 g |
Sal | 2 g |
A la paella (200 g):
Escalfeu 1 cullerada sopera d'oli i quan estigui calent, afegiu-hi el remenat sense descongelar. Assaoneu-lo i escalfeu-lo tapat durant 3-4 min a foc fort, i a continuació, 3-4 min més a foc mitjà. Remeneu-lo de tant en tant.
Al microones (200 g):
Poseu el remenat sense descongelar en un recipient apte per al microones. Escalfeu-lo tapat uns 3-4 min a 850 W, remeneu-lo i escalfeu-lo 3-4 min més. Abans de servir-lo, retireu l'aigua que hagi pogut deixar anar el bolet i que no s'hagi evaporat. (Recomanem la preparació a la paella.)
GAMBES PELADES
Nombre científico: Parapenaeopsis spp.
Capturat a: Oceà Índic, occidental, Oceà Índic, oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: