Risotto amb ordi, bolets, farigola i ricotta

Risotto amb ordi, bolets, farigola i ricotta

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Una autèntica recepta italiana!
  • 500 g d’arròs per a risotto
  • 250 g d’ordi
  • 400 g de xampinyons mixtes (art. 8786)
  • 40 g de parmesà 20 g de mantega
  • 20 g de ricotta salada
  • Aproximadament 1l de brou de verdures
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de ceba capolada (art. 8767)
  • 1 culleradeta de mescla (art. 11016) Mediterrània
  • Sal amb pebre
  • Farigola fresca
  1. Bull l’arròs per a risotto seguint les indicacions del paquet. En una paella fonda, sofregeix la ceba i el mix mediterrani amb dues cullerades d’oli.
  2. Afegeix el remenat de bolets i cuina a foc mig-viu 8 minuts. Adoba amb pebre mòlt. Si cal, esbandeix l’ordi amb aigua i després afegeix-lo als xampinyons.
  3. Puja el foc i torra’l durant aproximadament 1 minut. Baixa el foc i afegeix uns cullerots de brou de verdures. Continua cuinant, remenant amb freqüència, afegint-hi brou conforme es vagi consumint. Els temps de cocció varien segons el tipus d’ordi.
  4. Quan estigui cuit, apaga el foc i afegeix la mantega i el formatge parmesà. Si cal, afegeix un pessic de sal.
  5. Afegeix a l’arròs tots els ingredients cuinats. Serveix i per acabar afegeix un pessic de ricotta ratllada i unes fulles de farigola fresca a cada plat.