Rock & Roll de pollastre BBQ amb salsa César

Rock & Roll de pollastre BBQ amb salsa César

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Li donarem canya a aquests Wraps amb un toc d'allò més especial, t'atreveixes a gaudir-los?
  • 500 g de Chicken BBQ (art. 11376)
  • 40 g formatge Grana Padano
  • 10 g tàperes
  • 15 g d'anxoves
  • 50 g de brots tendres
  • 200 ml oli de gira-sol
  • 100 ml llet
  • Alfàbrega 3 g (art. 11011)
  • 2 alvocats
  1. Enforna el Chicken BBQ durant 5 minuts a 180ºC.
  2. Talla a trossos petits el pollastre i reserva.
  3. Per a la salsa Cèsar afegeix al got de la batedora l'oli de gira-sol, la llet i bat. Una vegada aconseguida la salsa, afegeix anxoves, tàperes, formatge Grana Padano i torna a batre fins que quedi tot unificat. Finalment, afegeix l'alfàbrega i mou amb una vareta.
  4. Talla l'alvocat per la meitat llevant-li el pinyol, aboca la seva carn en un bol i afegeix el suc de mitja llima.
  5. Col·loca el wrap a taula, unta una base de salsa cèsar, la segona, d'alvocat, la tercera, els brots i per a acabar, el Chicken BBQ. És molt important pressionar alhora que enrotlles el wrap. En l'última volta utilitza la salsa sobrant per a unir tots dos costats.