Rotllets de salmó amb espàrrecs

Rotllets de salmó amb espàrrecs

Dificultat
Temps de preparació: 90 min
Un plat gustós i ple de color per alegrar un dinar especial.
  • 1 paquet de Salmó noruec fumat (art. 0544)
  • 1 paquet de Lloms de salmó (art. 15493)
  • 1 paquet d’Espàrrecs verds (art. 8735)
  • 1 Ceba tendra
  • 1 iogurt natural
  • 1 llimona

Descongelar el salmó fumat durant 45 minuts.

Bullir en aigua lleugerament salada els lloms de salmó durant 12 minuts i en una altra cassola els espàrrecs 9 minuts.

Escórrer els espàrrecs amb cura i deixarlos refredar sobre un paper absorbent.

Treure el salmó i quan sigui tebi barrejar amb el iogurt i afegir la ceba tendra picada.

Posar en film transparent els filets de salmó fumat, un al costat de l'altre, creant un rectangle. Esprémer per sobre la llimona i afegir la crema de salmó i iogurt.

Posar els espàrrecs a sobre la crema, reservant-ne un parell per decorar.

Enrotllar amb l'ajuda del film transparent, tancar bé i conservar a la nevera.

A l'hora de servir, tallar el rotllo amb el film transparent i després retirar. Decorar amb els espàrrecs i servir.