No tens productes al teu carretó
Salmó en pasta de full
Nou
545 g (Preu per Kg 34.77 €)
Recepta selecta i noble amb filet de salmó noruec, embolcallat en una pasta de full cruixent i amb una suau salsa d¿anet. Una autèntica delícia per als gourmets del peix.
Sucós filet de salmó amb salsa d'anet, embolicat en pasta de full.
bofrost* Germany. An der Oelmühle 6. 47638-Straelen
Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: //
pasta de full (farina de blat, margarina (greix de palma, oli de colza, aigua, sal, concentrat de suc de llimona), aigua, sal, agent de tractament de la farina (L-cisteïna)), filet de salmó 37%, salsa d'anet 16% (crema fresca, llet, nata, concentrat de brou de peix (extracte de peix, sal), midó de blat de moro modificat, anet, llet en pols, sal, pebre blanc, all).
Pot contenir: fruites de closca, crustacis, ou, soja, api, mostassa, sèsam, sulfits, mol·luscs.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 1248 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 300 kcal |
| Greixos | 20.5 g |
| dels quals saturats | 8.7 g |
| Hidrats de carboni | 18.6 g |
| dels quals sucres | 1.2 g |
| Fibra alimentària | 0.8 g |
| Proteïnes | 9.8 g |
| Sal | 0.93 g |
Mida de la porció: 1 unitat/s
Instruccions per a la descongelació: Descongeleu el producte descongeleu sobre una safata amb paper resistent aprox. 20 min.
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 180ºC). Enforneu el producte mig descongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 45 min (forn convencional aprox. 50 min).
Consell: Si canvien les quantitats i la potència de l'equip, variarà el temps de preparació.
FILET DE SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Noruega
El producte no conté: