Salmó en pasta de full

Nou

Salmó en pasta de full

ES20150
20150
Disponible
18,95 €

545 g (Preu per Kg 34.77 €)

Nutri score D
certificazionearticolo4_2.jpg

Recepta selecta i noble amb filet de salmó noruec, embolcallat en una pasta de full cruixent i amb una suau salsa d¿anet. Una autèntica delícia per als gourmets del peix.

Sucós filet de salmó amb salsa d'anet, embolicat en pasta de full.

bofrost* Germany. An der Oelmühle 6. 47638-Straelen

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: // 

pasta de full (farina de blat, margarina (greix de palma, oli de colza, aigua, sal, concentrat de suc de llimona), aigua, sal, agent de tractament de la farina (L-cisteïna)), filet de salmó 37%, salsa d'anet 16% (crema fresca, lletnata, concentrat de brou de peix (extracte de peix, sal), midó de blat de moro modificat, anet, llet en pols, sal, pebre blanc, all).

Pot contenir: fruites de closcacrustacisousojaapimostassasèsamsulfitsmol·luscs.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1248 kJ
Valor Energètic Kcal300 kcal
Greixos20.5 g
dels quals saturats8.7 g
Hidrats de carboni18.6 g
dels quals sucres1.2 g
Fibra alimentària0.8 g
Proteïnes9.8 g
Sal0.93 g
Horno

Mida de la porció: 1 unitat/s

Instruccions per a la descongelació: Descongeleu el producte descongeleu sobre una safata amb paper resistent aprox. 20 min.

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 180ºC). Enforneu el producte mig descongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 45 min (forn convencional aprox. 50 min).

Consell: Si canvien les quantitats i la potència de l'equip, variarà el temps de preparació.

FILET DE SALMÓ
Nom científicSalmo salar
Criat a: Noruega

El producte no conté:

  • cacauets
  • tramussos