Salsa de pollastre torrat amb ceps i tòfona

Salsa de pollastre torrat amb ceps i tòfona

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

100 g (Preu per Kg 28.40 €)

100 g (Preu per Kg 28.40 €)

2,84 €

Cod. 8771

  • 5 g de tòfona negra en conserva
  • 25 g ceps deshidratats
  • 150 ml d'aigua
  • 200 g carcasses de pollastre
  • 70 g oli d'oliva verge  
  • 50 g bolets shitake
  • 50 g bolets shimeji
  • 75 g xampinyó crimini
  • 5 g all picat (art. 8771)
  • 150 g de patata
  1. En un recipient apte per a forn amb paper vegetal posa la carcassa de pollastre regada amb oli d'oliva verge. Enforna durant 30 minuts a 210¿°C. Transcorregut el temps reserva, d'una banda, la carcassa de pollastre i per un altre l'oli restant.
  2. En una olla afegeix 150 ml d'aigua i porta a ebullició. Submergeix durant 1 minut els ceps deshidratats i reserva.
  3. En el brou resultant anterior afegeix la carcassa de pollastre torrada i la patata i cou durant uns 25-30 minuts.
  4. Mentrestant, en una paella afegeix l'oli reservat anteriorment juntament amb l'all picat, la resta dels bolets i els ceps.
  5. Una vegada passat el temps de cocció retira les carcasses de pollastre i tritura la resta dels ingredients en la mateixa olla.
  6. Rectifica de sal i pebre i afegeix els bolets trossejats i la tòfona tallada en làmines al gust.