Saltejat d'espàrrecs i patates amb salmó fumat i crema de rave picant

Saltejat d'espàrrecs i patates amb salmó fumat i crema de rave picant

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Una recepta saludable en què el protagonista és el sabor
  • 400g Salmó noruec fumat (art. 0544)
  • 600g espàrrecs blancs gruixuts
  • 100g Porro (art. 8606)
  • 600g Patates a rodanxes (art. 0653)
  • 2 cda. oli d'oliva
  • 4 cda. Ceba picada (art. 8767)
  • Sal, pebre
  • Nou moscada
  • 10 raves
  • 100 g rave
  • 1 cda. vinagre de poma
  • ½ cda. rave picant en conserva
  • Sucre
  • 200 g nata agra
  • 150 g formatge quark
  • 2 cda. Herbes mediterrànies (art. 11016)
  • 1/2 llimona natural
  1. Descongela el salmó el dia anterior a la nevera.
  2. Talla en diagonal els espàrrecs a trossos petits.
  3. Fregir les patates a rodanxes uns 7-10 minuts, girant-les contínuament fins que estiguin daurades.
  4. Dos minuts abans de finalitzar el temps de cocció, afegeix-hi els espàrrecs, la ceba, el porro i el salmó.
  5. Salpebra i condimenta amb nou moscada.
  6. Renta i talla els raves a làmines fines.
  7. Pela, parteix el rave i talla'l a làmines fines.
  8. Condimenta els raves i el rave en una plata amb sal, pebre i sucre. Barreja-ho tot i deixa-ho marinar durant 30 minuts.
  9. Esprem acuradament les làmines i rebutja el líquid sobrant.
  10. Amanir amb oli d'oliva i vinagre de poma.
  11. Per a la crema de rave picant: barreja la nata agra, el formatge quark, la barreja d'herbes aromàtiques, el suc de llimona, la sal i el pebre. Serveix-la amb els raves i el rave marinats i el saltat d'espàrrecs i patates.