Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Una recepta saludable en què el protagonista és el sabor
400g Salmó noruec fumat (art. 0544)
600g espàrrecs blancs gruixuts
100g Porro (art. 8606)
600g Patates a rodanxes (art. 0653)
2 cda. oli d'oliva
4 cda. Ceba picada (art. 8767)
Sal, pebre
Nou moscada
10 raves
100 g rave
1 cda. vinagre de poma
½ cda. rave picant en conserva
Sucre
200 g nata agra
150 g formatge quark
2 cda. Herbes mediterrànies (art. 11016)
1/2 llimona natural
Descongela el salmó el dia anterior a la nevera.
Talla en diagonal els espàrrecs a trossos petits.
Fregir les patates a rodanxes uns 7-10 minuts, girant-les contínuament fins que estiguin daurades.
Dos minuts abans de finalitzar el temps de cocció, afegeix-hi els espàrrecs, la ceba, el porro i el salmó.
Salpebra i condimenta amb nou moscada.
Renta i talla els raves a làmines fines.
Pela, parteix el rave i talla'l a làmines fines.
Condimenta els raves i el rave en una plata amb sal, pebre i sucre. Barreja-ho tot i deixa-ho marinar durant 30 minuts.
Esprem acuradament les làmines i rebutja el líquid sobrant.
Amanir amb oli d'oliva i vinagre de poma.
Per a la crema de rave picant: barreja la nata agra, el formatge quark, la barreja d'herbes aromàtiques, el suc de llimona, la sal i el pebre. Serveix-la amb els raves i el rave marinats i el saltat d'espàrrecs i patates.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.