Una recepta saludable en què el protagonista és el sabor
400g Salmó noruec fumat (art. 0544)
600g espàrrecs blancs gruixuts
100g Porro (art. 8606)
600g Patates a rodanxes (art. 0653)
2 cda. oli d'oliva
4 cda. Ceba picada (art. 8767)
Sal, pebre
Nou moscada
10 raves
100 g rave
1 cda. vinagre de poma
½ cda. rave picant en conserva
Sucre
200 g nata agra
150 g formatge quark
2 cda. Herbes mediterrànies (art. 11016)
1/2 llimona natural
Descongela el salmó el dia anterior a la nevera.
Talla en diagonal els espàrrecs a trossos petits.
Fregir les patates a rodanxes uns 7-10 minuts, girant-les contínuament fins que estiguin daurades.
Dos minuts abans de finalitzar el temps de cocció, afegeix-hi els espàrrecs, la ceba, el porro i el salmó.
Salpebra i condimenta amb nou moscada.
Renta i talla els raves a làmines fines.
Pela, parteix el rave i talla'l a làmines fines.
Condimenta els raves i el rave en una plata amb sal, pebre i sucre. Barreja-ho tot i deixa-ho marinar durant 30 minuts.
Esprem acuradament les làmines i rebutja el líquid sobrant.
Amanir amb oli d'oliva i vinagre de poma.
Per a la crema de rave picant: barreja la nata agra, el formatge quark, la barreja d'herbes aromàtiques, el suc de llimona, la sal i el pebre. Serveix-la amb els raves i el rave marinats i el saltat d'espàrrecs i patates.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.