Sandvitx de salmó, formatge trencat i llima

Sandvitx de salmó, formatge trencat i llima

Dificultat
Temps de preparació: 10 min

Productes relacionats

200 g (Preu per Kg 78.00 €)

200 g (Preu per Kg 78.00 €)

15,60 €

Cod. 0544

El sandvitx més cruixent i saborós que provaràs
  • 1 pa vidre
  • 100 g de Salmó noruec fumat (art. 0544)
  • 75 g de mantega
  • 5 g de curri
  • 150 g de formatge fresc de vaca

1. En un bol petit fon la mantega al microones i barreja amb el curri. Unta amb una brotxa tota la superfície del pa i posa'l a la paella per torrar-lo a foc mitjà, de manera que quedi cruixent i daurat.

2. En un bol trenca el formatge fresc amb una forquilla. El resultat posa'l a la base del pa.

3. Sobre el formatge trencat fresc, posa-ho amb una mica de ratlladura de llima.

4. A sobre del formatge posa els talls de salmó fumat, i ja estarà llest per tapar-lo amb la llesca superior del pa vidre!