Sandvitx mediterrani

Sandvitx mediterrani

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Per als amants del diferent, el sabor més original!
  • 2 u. de llesques de crocapa
  • 80 g de formatge en llard (art. 08618)
  • 200 g de samfaina (art. 0762)
  • 2 u. de farcellets de pollastre amb pernil (art. 5298)
  • 80 g de tomàquet fregit
  • Una mica de pic
  • Un pessic de sal

Descongela el dia anterior una bossa de samfaina

1. En un got triturador posa la samfaina, el tomàquet fregit, un pessic de sal i tritura molt bé fins que quedi una salsa espessa.

2. Sobre les dues llesques de crocapan, estén per tota la superfície la salsa. A la primera, posa les rodanxes de farcellets de pollastre i sobre aquests, tapa amb la segona llesca.

3. Cobreix el sandvitx de formatge en mantega ratllat i fica-ho a la fregidora d'aire a 185 graus durant 15 minuts. A aquest sandvitx cobert de formatge fos ningú no es resisteix!