Sopa de pebrots amb gambes

Sopa de pebrots amb gambes

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¡Una fácil receta con la que te convertirás en todo un chef!
  • 4 cullerades d’oli de sèsam
  • 3 cullerades de Ceba picada (art. 8767)
  • 2 cullerades de curri en pols
  • 1 culleradeta d’All picat (art. 8771)
  • 1 cullerada de gingebre ratllat fi
  • 800 g Pebrots en tires (art. 8743)
  • 800 ml brou de verdures o pollastre
  • 3 branques de farigola
  • 400 g de gambes
  • 200 g formatge fresc 
  • 1 llima
  • Sal, caiena

Escalfa en una olla gran l’oli de sèsam i sofregeix la ceba picada amb el curri i l’all picat premsat. Torra el curri lleument. A continuació, afegeix el gingebre i els pebrots congelats i aboca-hi el brou.
Bull la sopa amb les fulles de farigola aprox. 20 minuts a foc alt.
Mentrestant, cuina les gambes congelades en una paella antiadherent durant 2 minuts i a continuació baixa el foc fins que s’acabin de fer uns 3 o 4 minuts més.
Afegeix el formatge fresc a la sopa, torna a bullir i triturar. Cola la sopa amb un colador fi i incorpora el suc de llima, la sal i la caiena.
Finalment, serveix aquesta deliciosa sopa amb les gambes i afegeix el marinat de les gambes pel damunt.