No tens productes al teu carretó
Unitats: 1
600 g (Preu per Kg 16.58 €)
Deliciosa pasta fresca a l'ou acompanyada de salsa de tomàquet i totes les delícies del mar: popets, calamars, gambes i cloïsses. Una especialitat italiana rica en color i sabor.
Descripción Técnica:
Pasta fresca al huevo precocida, con salsa a base de moluscos y crustáceos. Ultracongelado.
Conservación:
Conservar en congelador de *** a -18 dC.
Distribuidor:
www.bofrost.com, bofrost* Italia S.p.A. / 33078 San Vito al Tagliamento
Conservar en congelador de *** a -18°C.
pasta fresca d'ou precuita 53% (aigua, sèmola de blat dur, ou 5,3%, sal), brou de cloïsses 11% (rossellona, aigua, sal), pop membranós 7% (pop membranós, aigua, sal, correctors de l'acidesa (àcid cítric, citrats de sodi)), tomàquet triturat, calamar de l'Índia 5%, cloïsses de el Pacífic 3,3%, llagostins 3% (gamba kidi, aigua, sal, corrector de l'acidesa (àcid cítric)), oli de gira-sol, tomàquets, brandi, rossellona 1,6%, midó de blat, julivert, pasta de seitons (seitons, sal), ceba, all, sal, pebre blanc, xili, llorer.
soja, mostassa.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 485 kJ | 970 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 115 kcal | 230 kcal | 12 |
Greixos | 2.7 g | 5.4 g | 8 |
dels quals saturats | 0.4 g | 0.8 g | 4 |
Hidrats de carboni | 17.0 g | 34.0 g | 13 |
dels quals sucres | 1.0 g | 2.0 g | 2 |
Fibra alimentària | 1.4 g | 2.8 g | - |
Proteïnes | 5.0 g | 10.0 g | 20 |
Sal | 0.75 g | 1.5 g | 25 |
A la paella: Acabar de cuinar el producte ultracongelat a foc alt en una paella antiadherent calenta amb 2 cullerades d'oli, amb tapa, durant aprox. 6 min remenant amb freqüència.
Al microones: Cuineu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones amb tapa aprox. 9 min. Remoure a la meitat i a la fi de temps.
CHIRLA
Nombre científico: Chamelea gallina
GAMBA KIDI
Nombre científico: Parapenaeopsis stylifera
ANCHOAS
Nombre científico: Engraulis encrasicolus
PULPO MEMBRANOSO
Nombre científico: Octopus membranaceus
LANGOSTINOS
Nombre científico: Metapenaeus affinis
CALAMAR DE LA INDIA
Nombre científico: Loligo duvauceli
ALMEJAS DEL PACÍFICO
Nombre científico: Meretrix Lyrata
El producte no conté: