No tens productes al teu carretó
Tallarines amb bolets
Nou
Unitats: 1
1000 g (Preu per Kg 129.50 €)
Un plat imprescindible per als amants de la pasta. Nius de tallarines amb dues varietats de bolets, xampinyons i rossinyols. Acompanyats de ceba estofada, en una saborosa salsa de nata i fines herbes. Perfecte per als vegetarians.
Descripció Tècnica:
Tallarines amb xampinyons i rossinyols en una salsa a la crema amb ceba fregida. Ultracongelat
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar a congelador *** a -18°C
pasta 42% (aigua, sèmola de blat dur, oli de gira-sol, sal), bolets 24% (xampinyó 20%, rossinyols 4%), aigua, nata 12,2%, ceba fregida 5% (ceba, olis vegetals (nabina, gira-sol, en proporcions variables), maltodextrina, sal, midó de blat de moro modificat, herbes (cibulet, julivert), llet sencera en pols, espècies (llavors de fenogreco, api, cúrcuma, gingebre, all, porro, arrel de levístic, pebre negre, pebre blanc, ceba), midó de blat de moro, concentrat de xampinyó, suc de llimona a partir de concentrat, extractes d'espècies (levístic, nou moscada, ceba), sucre.
Pot contenir: Ou
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 519 kJ |
Valor Energètic Kcal | 124 kcal |
Greixos | 4,8 g |
dels quals saturats | 2,5 g |
Hidrats de carboni | 15,8 g |
dels quals sucres | 1,7 g |
Fibra alimentària | 1,7 g |
Proteïnes | 3,5 g |
Sal | 0,80 g |
A la paella (3 porcions = 1000g): Acabar de cuinar el producte ultracongelat a foc mitjà en una paella antiadherent remenant sovint aprox. 9 min.
El producte no conté: