No tens productes al teu carretó
Posar a escalfar una olla gran amb aigua per coure els espàrrecs i posteriorment la pasta.
Tallar la punta dels espàrrecs i reservar-les.
Quan l’aigua bulli, introduir la resta dels espàrrecs durant 8-9 minuts. Treure’ls, escórrer-los i tallar-los en trossos.
Ficar-los en el got de la batedora juntament amb el formatge, julivert, un cassó de l’aigua de la cocció i batre fins que quedi una crema (una mica líquida, no gaire espessa).
A una paella, abocar oli, l’all picat, la cansalada, la ratlladura de la llimona, la farigola i les puntes dels espàrrecs que prèviament havíem tallat i reservat.
Salpebrar, afegir la mel i coure varis minuts.
Abocar-hi la crema d’espàrrecs. Finalment afegir la pasta cuita a la paella i barrejar bé.
Servir empolsant el formatge Parmigiano Reggiano ratllat pel damunt, ametlles torrades i una mica d’oli d’oliva.