Tires de pollastre cruixents

Tires de pollastre cruixents

ES15396
15396
Disponible
15,95 €

700 g (Preu per Kg 22.79 €)

Nutri score B

Delicioses, saboroses i cruixents tires de pollastre. Elaborades a partir de filets de pit de pollastre que encantaran a tota la família.

Descripció Tècnica:
Filets de pit de pollastre assaonats, tallats a trossos, empanats, cuits. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.comn
bofrost* Ita;lia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Ita;lia

Conservar a -18ºC

filets de pit de pollastre trossejat 65%, pa ratllat 8% (farina de blat, espècies (pebre vermell, curcuma), sal, llevat, oli de colza, extractes d'espècies (pebre vermell, curcuma)), oli de gira-sol, flocs de blat de moro 4% (blat de moro, sal, extracte de malt d'ordi, sucre), farina de blat de moro, farina de blat, mido de patata, sal, extracte de pebre, mido de blatgluten de blat, antioxidants (àcid ascòrbic, extractes de romani), gasificants (difosfats, carbonats de sodi).

Pot contenir: Ou, soja, llet, api, mostassa

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic852 kJ1193 kJ-
Valor Energètic Kcal203 kcal284 kcal14
Greixos8.2 g11.5 g16
dels quals saturats0.9 g1.3 g6
Hidrats de carboni13.5 g18.9 g7
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària0.8 g1.1 g-
Proteïnes18.4 g25.8 g52
Sal1.3 g1.8 g30
Sartén
Horno
Freidora
Al forn (1 porcio = 350g): Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 22 min).
 
A la fregidora d'aire calent (1 porcio = 350g): Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo a 190ºC aprox. 10 min.
 
A la paella (1 porcio = 350g): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 5 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent.

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix