Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Posa dos terços dels gerds en una cassola petita, fes-ne un puré fi i afegeix el sucre i la pela ratllada de mitja llimona. Porta a ebullició breument. A continuació, passa la salsa de gerds per un colador fi i deixa refredar.
Posa la nata en un recipient alt i bat-la a punt de neu. Tapa i introdueix en el frigorífic.
Escalfa les panqueques congelades en una paella gran a foc mitjà. Afegeix el xarop d'auró, dona la volta a les panqueques diverses vegades i deixa que es caramel·litzin. A continuació, apila-les en un plat.
Afegeix una cullerada de salsa de gerds freda a la nata muntada i mescla amb cura.
Col·loca dues boles de gelat al costat de les panqueques, decora amb la resta de la salsa de gerds i els nabius i cobreix amb l'esponjosa crema de gerds.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.